Kategoriler
Mobil

Galaxy S5, One M8, Xperia Z2, iPhone 5s ve LG G2 Kamera Karşılaştırması

Üst Seviye Akıllı Telefonların Kameraları Karşı Karşıya

Akıllı telefonların birçok özellikleri bulunmakta. Bunlar işlemcisi, işletim sistemi, bataryası, rengi, desteklediği donanımlar, ekranı gibi. Ama bazı özellikler çok önemlidir. Bunlardan birisi de kameradır.

En İyi Akıllı Telefonlara Kamera Testi

Türkiye’de en iyi akıllı telefon denince şu an için akla ilk gelen modelleri sıralarsak Samsung Galaxy S5, iPhone 5S, Zperia Z2, HTC One M8’dir. Bunların yanına LG’nin üst sınıf akıllı telefonunu da ekleyebiliriz. Peki bu en üst seviyeli akıllı telefonların hangisinin kamerası daha iyi? Bu karşılaştırmanın adil bir karşılaştırma olduğunu söyleyebiliriz. İlk olarak bu 5 cihazla da aynı mekanda çekilen fotoğrafları siteye isim vermeden yüklenmiş. Yani kullanıcılar hangi fotoğrafın hangi cihazla çekildiğini bilmiyorlardı.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S5, One M8, Xperia Z2, iPhone 5s ve LG G2

Sonrasında ise kullanıcılardan en iyi fotoğrafı oylaması istendi. Sonuç olarak ise bu oylama sonucunda Galaxy S5 açık ara kamera karşılaştırmasının galibi oldu. Galaxy S5 oyların yaklaşık %30’unu aldı. Galaxy S5’in ardından ise HTC One M8 ve Xperia Z2 geldi. Aşağıdaki galeriden bu telefonlarla çekilmiş fotoğraflara ve oylama sonucuna ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com