Kategoriler
Oyun

GTA 5 Hilesiz Kolay Para Kazanma Yöntemleri

GTA 5’de Kolay Yoldan Nasıl Para Kazanılır?

Grand Theft Auto V veya GTA 5 milyonlarca oyuncunun oynadığı aksiyon dolu bir macera oyunudur. Oyun San Andreas’ta düzenleniyor ve burada üç suçlu devlet kurumlarından baskı altında soygun yapıyor. Oyuncular yürüyerek ya da şaşırtıcı araçlar ile şehrin etrafında dolaşabilirler. Oyun soygun, misyon, sürüş ve atış gibi mükemmel bir karışım sunuyor. Oyuncular internetten GTA 5’de kolay para kazanmak ve bir takım kodları aramaya devam ediyor. Oyunda paranızın olması çok önemli. Çünkü sahip olmak istediğiniz herşey para odaklı. Bu nedenle bazı oyuncular para kazanmak için bazıları masum yollarla oynarken bazıları hileye başvuruyor.

Sponsorlu Bağlantılar

GTA 5’de Kolay Para Kazanma Yolu – 1

GTA 5’in hikaye modunda para kazanmanın en popüler ve dürüst yollarından biri Lester’ın borsa suikast misyonlarını tamamlamaktır. Daha fazla para kazanmak için haberlere göz kulak olmanız ve hisse senetlerinin iyi durumda olduğunu görmeniz gerekecek. Eski alım satımı kullanabilir ve yüksek püf noktası satabilirsiniz. Bunlar hala geçerli.

PC İçin GTA 5 %100 Save

Paranızın tümünü yükselen hisse senedi için yatırım yapın. Şimdi güvenli evinde bir süre bekleyin ve karınızı görmeye gelin. Hisse senetlerini kontrol etmeye devam etmeniz ve en yüksek noktasında olması halinde satmanız gerekiyor. Böylece birçok oyuncu milyarlarca doların ötesine geçerek finansmanlarını geliştiriyor.

GTA 5’de Kolay Para Kazanma Yolu – 2

Bir kullanıcı tarafından bildirilen GTA 5’de para üretmenin diğer bir yöntemi Michael’ın tek bir atış yapmadan zırhlı bir araba alması ve bundan sonra polisin çabucak kaçması durumunda sonsuz nakit yaratması olabilir. Bu zırhlı arabayı garajınızda alın ve oyunu kaydedin. Bundan sonra garaj kapılarını arabasını terk ederek havaya uçurun. Şimdi arabayı kendine geri döndüğünüzde yağmalayın ve daha sonra araç tekrar doldurulacak ve onarılacak.

GTA 5’de Kolay Para Kazanma Yolu – 3

Aslında birçok oyuncunun kullandığı bir başka para kazanma yöntemleri var. Haritadaki çeşitli yerlerde gizli birçok özel paket var. Bunlar sualtında veya denizde olabilir. Bu paketlerin değeri 5000 Dolar ile 25.000 Dolar arasında olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
GTA 5 Türkçe Yama İndir

Şimdi bir karakterin birden fazla paketi toplaması için bir aksaklık var. Bununla birlikte bu aksaklığı kullanmak için iki karakterin kilidinin açılması gerekiyor. Limanda Dinghy teknesini bulup tüplüğe bakmalısın. Eğer tüplü takımı kullanmazsan karakterin oksijeni tükenebilir.

Pakete doğru en yüksek değere doğru yüzün. Parayı al ve hemen ikinci karaktere geç. Bu oyunu kullanarak pakette tekrar görünür olun ve tekrar götürebilirsiniz. Bu durum PS3 ve Xbox 360’da da çalıştığını lütfen unutmayın.

GTA 5’de Kolay Para Kazanma Yolu – 4

GTA 5’de para kazanmanın diğer bir popüler numarası ATM’den çıkan kişileri soymaktır. ATM’lerden çıkan insanların ceplerinde biraz nakit vardır. Onları soyabilir ve paralarını alabilirsin. Yalnız polis gelmeden önce kaçın.

GTA 5 Redux Modu Ücretsiz Yayınlandı

GTA 5 Gizli Para Paketlerinin Yerleri

PALETO COVE – 12.000 Dolar

NORTH CHUMASH – 12.500 Dolar

ZANCUDO – 9.000 Dolar

PACIFIC BLUFFS – 25.000 Dolar

LOS SANTOS DOCKS – 11.000 Dolar

BANNING – 7.500 Dolar

MURRIETA FIELDS – 16.500 Dolar

PALOMINO HIGHLANDS – 7.000 Dolar

TATAVIAM MOUNTAINS – 20.000 Dolar

RON WINDS ALTERNATE – 10.000 Dolar

PALETO BAY – 8.000 Dolar

ALTRUIST CAMP – 2 X 25.000 Dolar

Sonuç

Eğer hilesiz para kazanmanın daha fazla yolunu biliyorsanız yorum bölümünden bizlerle lütfen paylaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com