Kategoriler
Yazılım

iPhone 5S için Nike+ Move

Nike+ Move Güncellendi

iTunes App Store’dan rahatlıkla indirebileceğiniz Nike+ Move uygulaması yeni nesil iPhone 5S için güncellendi. Nike+ Move uygulaması M7 çip destekli tasarlandı. Spor sevenler için ve özellikle zor şartlarda oldukça verimli bir uygulama. Görüntü olarak da fantastik bir görüntüye sahip. Uygulamayı açtıktan sonra telefonunuzu sallarsanız ekran da bundan etkileniyor ve hoş bir görüntü oluşuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Zorlu koşullar ve spor severler için özenle hazırlanan ugulama ivmeölçer,jiroskop ve pusuladan veri toplayabiliyor. Nike+ Move; iPhone 5S veiPhone 5C’nin bir arada tanıtıldığı Apple etkinliği sırasında yenilikçi özellikleri ile lanse edilmişti.

Harekete yatkın iPhone 5S’ler!

iPhone 5S sahiplerine başlangıç düzeyinde bir NikeFuel deneyimi sunan uygulama; kullanıcının ne zaman, nerede ve nasıl hareket ettiğini ölçerekNikeFuel yardımıyla kullanıcılarını motive de ediyor. Yeni Nike+ Movekullanıcıların etkinliklerini arkadaşlarıyla paylaşmasına ve karşılaştırmasına da izin veriyor.

Uygulama, fitness ve aktivite uygulamalarının önünü açarken kullanıcınınhareketleri ile akıllı telefon arasındaki bütünleşmeyi iddialı bir bakış açısıkazandırıyor. M7 işlemcinin faydaları da böylelikle yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor.

Uygulama mağazadan kaldırılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com