Kategoriler
Yazılım

Kaldırılmayan İnatçı Programları Kaldırma – IObit Uninstaller İndir

Kaldırılması Zor Olan Programları Bilgisayardan Silme Programı

IObit Uninstaller programını bilgisayarınıza indirerek bilgisayardan silinmesi güç programları silebilen bir programa sahip olabilirsiniz. Tüm bu işlemleri çok hızlı bir şekilde yapabilen IObit Uninstaller bilgisayarınız da bulunan gereksiz programlar ve verilerden kaynaklanan donmalar, kasılmalar ve performans düşüklüğü gibi sorunlara da çözüm olarak geliyor. Bilgisayarımızın ayarlarına girerek Program Ekle/Kaldır özelliği ile silinemeyen bütün programlar IObit Uninstaller ile basit bir şekilde silinebiliyor. Üstelik bilgisayarınız da daha önceden yüklü olarak gelen Windows 8 ve Windows 8.1 uygulamalarını da silebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

IObit Uninstaller programı ile sildiğiniz bir program doğrultusunda bilgisayarınız da istenmeyen bir sorun olur ise geri yükleme noktası olarak sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Ancak bu işleme ihtiyacınız kalmayacak çünkü IObit Uninstaller programı bilgisayarınız için risk teşkil eden herhangi bir programı sizlere silmeniz için önermez. İnternet tarayıcınıza bulaşan gereksiz eklentileri ve hoşa gitmeyen reklam tarzı virüsleri dahi bu program ile kaldırabilirsiniz. IObit Uninstaller programının arayüzü basit ve kolay olması, Türkçe dil desteğine sahip olması ve ücretsiz indirilebilir olması daha ne olsun dedirtecek cinsten özellikler olduğu için tüm bu faydalı özellikleri de göz önünde bulundurduğunuz da sizde indirmek isteyeceksiniz.

Kaldırılmayan İnatçı Programları Kaldırma - IObit Uninstaller İndir

IObit Uninstaller programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. IObit Uninstaller programının Türkçe dil desteğinin yanı sıra İngilizce dil desteği de bulunmaktadır. IObit tarafından üretilen bu programın dosya boyutu 10.35 MB’dırWin8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli cihazlarınız da kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: IObit Uninstaller İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com