Kategoriler
Ne & Nasıl

Komut İstemiyle Windows 10 Nasıl Kurulur?

Windows 10 Güncellemesi Yok

Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcları Windows 10 işletim sistemini yükseltebilmekteler. Ama bunun için bir güncelleme gelmesi gerekiyor. Yani Windows 10 yükseltmesi yapabilmek için güncelleme almanız gerekiyor. Ama bazı kullanıcılar bu güncellemeyi almıyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Komut İstemi Kullanarak Windows 10 Yükleme

Windows 10 güncellemesi almak için komut istemini kullanabilirsiniz. Yani Windows 10 güncellemesini el ile girmelisiniz. Bunun için öncelikle Komut İstemi yazılımını yönetici olarak açmanız gerekiyor. Bunun için “Windows+X” tuşlarına basın ve karşınıza çıkan ekranda “Komut İstemi (Yönetici)” yazısına tıklayın.

komut istemi ile windows 10 kurma-1 komut istemi ile windows 10 kurma-2

 

Yada metro arayüzünde komut istemi yazın ve Komut İstemi uygulamasına sağ tıklayın ve alt menüden “Yönetici olarak aç” seçeneğini seçin.

komut istemi ile windows 10 kurma-3 komut istemi ile windows 10 kurma-4

Sonrasında karşınıza siyah bir ekran gelecektir. Bu ekrana “wuauclt.exe /updatenow” yazın “Enter” tuşuna basın. Artık Windows 10 güncellemesi başlayacaktır.

komut istemi ile windows 10 kurma-5

Artık Windows 10 dosyaları indirilecektir. İndirme işlemi bittikten sonra ise kurulum başlayacaktır. İndirme işlemini görmek için “Denetim masası>Windows update” yolunu izleyin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com