Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon Rol Yapma (RPG) Oyunu – Dark Souls II

“Dark Souls II” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon RPG olan oyunun çıkış tarihi 25 Nisan 2014. From Software tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Bandai Namco Games üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

“Dark Souls II” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i3 3.1 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 465 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 14 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7(SP1)/8 + Pad X360.

Sponsorlu Bağlantılar

Dark Souls II

“Dark Souls II” Nedir? “Dark Souls II” Oyun Özellikleri

Souls (Ruhlar) serisinin 3. oyunu olarak karşımıza Dark Souls 2 çıkıyor. Karanlık ruhların diyarına tekrar girmekten kendimizi alıkoyamıyoruz.  Her türlü zorluk ve tuzaklarla dolu bu evrende bir başımıza var olmaya çalışıyoruz. Amaç yaşamaktan çok ölmek oluyor. Hiç değilse çok fazla ölmemeye çalışma çabası içine giriyoruz. Ölümsüz olmamız bize ekstra güç sağlamıyor. Sadece yeniden oyuna başlamamıza olanak veriyor. Hem de her defasında sağlığımız biraz daha azalarak başlıyoruz. Üzerimizde bir lanet var. Ne yaparsak yapalım, ölümsüzlük laneti bizim ruhumuzu ele geçirmeye kararlı gözüküyor.

“Dark Souls II” Oyun Videosu

“Dark Souls II” İndir Download Satın Al

“Dark Souls II” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com