Kategoriler
Yazılım

PDF Açma, Oluşturma, Düzenleme ve e-İmza Atma

PDF İle İlgili Bütün İşlemler Tek Bir Yerde – PDFfiller

PDF formatı, en güvenli belge formatlarından biri. Çünkü belgeleri paylaşmak ve saklama için ideal. PDF belgeleri genellikle düzenlenemez ve bu nedenle özgünlükleri çok güvenilirdir. Bir PDF başka bir cihazda paylaşılıp açıldığında içerik ilk kaydedilip gönderildiğinde olduğu gibi tüm cihazlar ve platformlardaki aynı vektör ve hizalamalarla görüntülenir. Dokümanın bütünlüğü her zaman korunur ve kullanıcılar ek güvenlik için PDF belgelerini şifreyle bile şifrelerebilir. PDF belgelerinin görüntülenmesi ve paylaşılması kolay olsa da bunları oluşturma düzenleme ve imzalama işlemi karmaşık olabilir. Bir PDF’yi çevrimiçi doldururken kullanıcıların PDF belgelerini oluşturmak, yönetmek, elektronik ortamda imzalamak ve düzenlemek için güvenilir bir PDF düzenleyicisine sahip olması gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirme ve yükleme için mevcut birçok PDF belgesi editörü var. Ancak PDFfiller piyasadaki en iyi ürünlerden biri olarak öne çıkıyor. Çünkü yeni başlayanlar için çok çeşitli etkin özellikler içeriyor. Aşağıda incelemeniz için PDFfiller programının PDF düzenleyicisinin derinlemesine bir incelemesi bulunmaktadır.

PDFfiller Program Özellikleri

Kolay Kullanım

Programlarda aranılan ilk şey kullanıcı arayüzünün ne kadar kolay olduğudur. PDFfiller programı herhangi bir güçlük çekmeden PDF belgelerinize istediğiniz işlemi yapmanın kullanıcı dostu bir yolu olan kolay kullanımlıdır. Çevrimiçi bir hizmettir. Bu nedenle sisteminize herhangi bir yazılımı indirip yüklemeniz gerekmez. PDF belgelerinizi kolaylıkla değiştirmeye başlamak için yalnızca PDFfiller’in resmi web sitesini ziyaret etmeniz yeterli. Bir dokümanı yüklemek için sürükle-bırak yöntemi oldukça kullanışlı ve işlemi basitleştiriyor.

PDF Dosyalarını Düzenleme

PDFfiller programı PDF belgelerinizde kolaylıkla çeşitli işlevler gerçekleştirebilecek şekilde düzenleme işlemini gerçekleştirmektedir. Belgenizin hatalarıyla ilgili yazım hatalarını kontrol etmek istiyorsanız PDFfiller yazılımının bir çözümü vardır. Düzenleyici, PDF dosyalarınızı okur ve yazım denetimi yapan bir yazım denetleyicisi içerir. Mevcut PDF belgenize daha fazla metin eklemek isterseniz bu hizmet herhangi bir metin düzenleyicide yazacağınız gibi bir PDF’ye yalnızca herhangi bir yere yazarak metin eklemenize izin veriyor.

Ayrıca bir PDF’den herhangi bir metni kaldırabilir ve seçiminizin herhangi bir başka metni ile değiştirebilirsiniz. Bir PDF belgesine yeni metin eklemek Kopyala/Yapıştır kadar kolay. PDFfiller yazılımı, ayrıca herhangi bir güçlük çekmeden PDF belgenize tarih, metin kutusu, metin, onay işareti ve yapışkan notlar eklemenize de izin veriyor. Bunlardan herhangi birini yapmaya başlamak için yalnızca PDFfiller yazılımına geçin ve PDF belgelerinizi yükleyip editörü kullanmaya başlayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Ücretsiz deneme PDF’leri kaydolmadan düzenlemenize izin veriyor ancak ücretsiz deneme süresi bittiğinde editörü kullanmaya devam etmek için kaydolmanız gerekir. Bir plan satın aldıktan sonra PDFfiller hesabınızı kullanarak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Ücretli plana başlamadan önce gereksinimlerinize uymalarını sağlamak için tüm özelliklerin kapsamlı bir şekilde verilmesini öneriyoruz.

PDF Format Dönüştürme

PDF belgelerinizi başka formatlara dönüştürmek istiyorsanız çözüm yine PDFfiller. Yani bu yazılım PDF belgelerinizi düzenlemenize izin vermekle kalmaz aynı zamanda PDF belgelerini Word, Excel, PPT, metin ve JPG gibi diğer biçimlerle kısa sürede dönüştürmenize izin veren hepsi bir arada bir araçtır. Yalnızca PDF belgelerinizi yüklemeniz ve daha sonra istediğiniz formatı seçip kaydetmeniz yeterli.

Yeni Formlar ve Belgeler Oluşturma

Yeni bir PDF belgesi oluşturmak PDFfiller’de standart olarak bulunmaktadır. Bu çevrimiçi hizmeti kullanarak yeni PDF formları ve belgeleri oluşturabilir ve herhangi bir şey ekleyebilirsiniz. Neyse ki PDFfiller aklınıza gelebilecek neredeyse her amaca uygun şekilde tasarlanmış çeşitli PDF şablonları içermekte. Sıfırdan tamamen yeni bir PDF oluşturmanıza gerek kalmadan Faturalar, İş Teklif Mektupları, Bordro Düzeltme Çekleri İsteği, Konut Kiralama Sözleşmeleri, İş Uygulamaları, Kâr ve Zarar Hesapları v.b. gibi formları kolaylıkla kişiselleştirebilirsiniz.

Bunun yerine PDFfiller’ın belge kitaplığından önceden hazırlanmış bir PDF seçerek zaman ve enerjiden tasarruf edin. Ayrıca önceden tasarlanmış bir şablon seçebilir ve PDF kutunuza eklenecek metin kutuları, onay kutusu resimleri, tablolar, imzalar, çizgiler çizebilir ve dosyaları yükleyebilir ve daha sonra istediğiniz herhangi bir formatta kaydedebilirsiniz. Doldurulabilir PDF formları oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Doldurulabilir Formları Sunma

PDFfiller ayrıca kullanıcıların etkileşimli doldurulabilir belgeleri barındırabilmelerini sağlar. Bu dokümanlara herhangi bir cihazdan erişebileceğiniz ve bunları doldurabileceğiniz, kodlamaya gerek duymadığınız anlamına geliyor. Doldurabileceğiniz belgeyi tanıtmak, QR kodu ile paylaşmak, bir web sitesinde yayımlamak ve bir form doldurulduğunda bildirim almak için bir videolu tebrik ekleyebilirsiniz. Veri toplama işlemi doldurulabilir form verilerini bir Excel elektronik tablosuna dışa aktararak kolaylaştırılmıştır. Tüm bu işlevler tek bir PDFfiller aboneliğine dahildir.

Sponsorlu Bağlantılar

eSign PDF Belgeleri

PDFfiller hizmeti, tıklama ve saniye cinsinden yasal açıdan bağlayıcı imza oluşturmayı kolaylaştırır. PDFfiller’in eSignature (e-imza) özelliği SendToSign, PDF belgelerinize imzalar eklemenizi sağlar ve bir belgeyi imzalamanın birden fazla yolunu sunar. İmzanızı yazabilir, web kamerasıyla yakalayabilir, fare veya parmağınızla çizebilir veya cihazınızdan yükleyebilirsiniz. İmzalı belgeleri PDFfiller damgasıyla da doğrulayabilirsiniz.

Belgeleri Koruma Altına Alma

Gizli bilgilerin bütünlüğünü korumak için dokümanların korunması ve güvence altına alınması hayati öneme sahiptir. Belgenin şifresini bilmeden parola korumalı PDF içeriğini okumak, kopyalamak veya düzenlemek mümkün değil. PDFfiller yazılımı kullanıcıların PDF belgelerini ve klasörlerini Facebook ve LinkedIn aracılığıyla imzalayanların kimlik doğrulamasını yapması, alıcının adını ve e-postasını istemek ve alıcının bir web kamerası fotoğrafı istemek gibi iki faktörlü doğrulamayla korumasına izin vererek bir adım daha ileri gitti. Bu özelliklerin tümünü kullanarak belge yazarlarının PDF’lerini tam olarak korumaları sağlanmakta.

Bazı Diğer Özellikler

  • Sayfaları birleştirebilir, ekleyebilir, yeniden düzenleyebilir, silebilir, döndürebilir, kaldırabilir, bölebilir ve her sayfaya bir numara verebilirsiniz.
  • PDF belgelerinizi filigran, video, sayfa numaraları ve resimler gibi görsellerle özelleştirebilirsiniz.
  • Şekli çizme, metin vurgulama, bir PDF belgesinin metnini silme ve düzeltme.
  • OneDrive, Dropbox, Google Drive ve Box.net ile entegrasyon.
  • İmzalanacak belgeleri gönderme.
  • Kurumsal ve paylaşılan hesaplar.

PDFfiller Artıları

  • Kullanımı kolay
  • Ücretsiz Deneme Sürümü var
  • Tek bir yerden PDF oluşturma, düzenleme, paylaşma, imzalama ve koruma
  • PDF düzenleyici, doldurulabilir PDF formları oluşturmayı kolaylaştırma
  • Hassas PDF belgelerini güvende tutmak için şifrelenmiş klasör

PDFfiller Eksileri

  • Yok

Sonuç

PDFfiller belge editörü tüm PDF düzenleme ihtiyaçları için tek bir çözümdür. Kullanıcılar PDFfiller kullanıyorlarsa diğer PDF düzenleme araçlarıyla uğraşmak zorunda kalmazlar. Geniş özellik yelpazesi onu en iyi PDF düzenleme ve belge üretme araçlarından biri haline getiriyor. 7 günlük ücretsiz deneme sürümündeki farklı özelliklerin işlevselliğini kontrol etmeyi unutmayın. Hatta çeşitli abonelik planları için fiyatlandırma çok uygun.

PDFfiller Resmi Web Sayfası İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com