Kategoriler
Yazılım

Yedekleme Yapmadan iPhone’dan WhatsApp Mesajlarını Kurtarma

iPhone’daki WhatsApp Mesajlarınızı Kurtarın

WhatsApp hem Android hem de iOS için kullanılabilen en popüler ve en çok kullanılan anlık ileti uygulamasıdır. Dünyadaki hemen hemen herkes WhatsApp uygulamasını ideal haberci olarak tercih ediyor. Bunun nedeni fotoğrafların, videoların, dokümanların, grup sohbetlerinin, durumun ve benzeri paylaşım gibi etkin özelliklerin bulunduğu kullanışsız ve reklamsız bir arayüz sağladığı açık. Arkadaşlarınızla ve diğer insanlarla sohbet etmek için mükemmel bir uygulamadır. Genellikle WhatsApp kullanıcıları günlük sohbetlerini yedeklemezler ve kaydetmezler.

Sponsorlu Bağlantılar

Ancak artık iPhone telefonunuzdan WhatsApp iletilerinizi tüm telefonunuzu yedeklemeden kurtarabilmenizi sağlayan bir yazılım var ve bu yazılımın ismi iPhone Data Recovery. Bu Dr.Fone tarafından geliştirilen bir yazılım ve oldukça yararlı.

iPhone Data Recovery Özellikleri

Kullanıcı Dostu Arayüz

iPhone Data Recovery aracının arayüzü ile başlayalım. Bu yazılımın temiz, basit ama modern bir arayüzü klas ve profesyonel görünmesini sağlar. Mavi ve beyaz renk kombinasyonu gözleri çok hoş görünüyor. İçerik de dağınık görünmeyen düzgün bir şekilde görüntüleniyor. Kullanıcıların herhangi bir aşamada herhangi bir zorlukla karşılaşmamaları için tüm kontroller açıklayıcı.

WhatsApp Mesajlarını Kurtarma

Dr. Fone iPhone Data Recovery yazılımının onlara geri dönmelerinde size yardımcı olacağı için yanlışlıkla WhatsApp iletilerinizi silerseniz artık endişelenmeniz gerekmez. iPhone’unuzda yedekleme yapmasanız bile iPhone’da WhatsApp mesajlarınızı kolayca geri alabilirsiniz. Herhangi bir güçlük çekmeden bu aracı kullanarak her bir silinen sohbeti kurtarabilirsiniz.

Diğer Verileri Kurtarma

Sadece WhatsApp mesajlarını değil aynı zamanda Dr Fone’un iPhone Data Recovery aracını kullanarak farklı verilerinizi de kurtarabilirsiniz. Kayıp fotoğraflar, videolar, kişiler, mesajlar, çağrı günlükleri, notlar, takvimler, hatırlatıcılar, sesli notlar v.b. kurtarmanıza olanak tanır. Kayıp veya silinen mesajları Viber gibi diğer mesajlardan kurtarın. Bu inanılmaz aracı kullanarak mesajları, ekleri ve diğer dosyaları kolayca kurtarabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone’da Kaybolan Verileri Kurtarma

Verileri Önizleme İle Kontrol Etme

iPhone Data Recovery yazılımının bir diğer önemli özelliği ise kurtarma işleminden önce verileri önizlemenize izin vermesidir. iPhone verilerinizi veya WhatsApp mesajlarınızı kurtarmak istediğinizde, tüm verileri veya mesajları taradıktan sonra kurtarmadan önce önizleyebilirsiniz. Bu istenmeyen verileri ortadan kaldırmanıza ve yalnızca aranan mesajları kurtarmanıza yardımcı olacaktır.

iPhone, iTunes ve iCloud’dan Veri Kurtarma

Sadece iPhone telefondan değil aynı zamanda iTunes ve iCloud hesaplarınızdan da veri kurtarabilirsiniz. iTunes veya iClouds’da bazı veri yedekleriniz varsa iPhone Data Recovery programı yardımıyla bu yedeklemeleri geri yükleyebilirsiniz. iCloud yedek dosyasını indirip çıkarmanızı oldukça kolaylaştırıyor. Ayrıca herhangi bir güçlük çekmeden iTunes yedekleme dosyasının içeriğini okumanıza izin veriyor.

Diğer iOS Cihazları İle Uyumlu

iPhone Data Recovery programı tüm iOS cihazlarıyla son derece uyumludur. Onları iPhone, iPad ve iPod’un tüm varyantları için kullanabilir vve onlardan veri kurtarabilirsiniz. Rehber, fotoğraflar, mesajlar, videolar, uygulama videoları, sesli notlar, sesli mesajlar, notlar, hatırlatıcılar, arama geçmişi v.b. gibi çok çeşitli dosya türlerini destekliyor. Yazılımı Windows için olduğu kadar Mac OS X’e de indirebilirsiniz.

iPhone ve iPad’de Veri Silmeden Yer Açma

iPhone’da Yedekleme Yapılmayan WhatsApp Mesajları Nasıl Geri Getirilir?

iPhone Data Recovery programını kullanarak Silinen WhatsApp İletilerini iPhone’tan kurtarmak için aşağıdaki adımları izleyin.

1 – Öncelikle iPhone Data Recovery yazılımını bilgisayarınıza yükleyin.

2 – iOS cihazınızı USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın. Ardından yazılım tarayacak ve cihazınızı tanıyacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

3 – Kurtarma türünü seçin. Burada silinen WhatsApp iletilerini iPhone’dan kurtarmamız gerekiyor. Bu nedenle “Data Recovery > Recovery form iOS Device” yolunu izleyin.

4 – Sizi başka bir sayfaya yönlendirecek ve kurtarmak istediğiniz dosya türünü seçmenizi isteyecektir. WhatsApp iletilerini kurtarmak istediğimiz için “Messages & Attachments (Mesajlar ve Ekler)” seçeneğini seçmeniz ve bir sonraki adıma geçmeniz gerekir.

5 – WhatsApp mesajlarını seçmeniz gereken galeri adlı başka bir sayfaya götürür. Algılanan konuşmaların sayısı ile tüm mesajları göreceksiniz. Sol kenar çubuğundan “WhatsApp messages” seçeneğini tıklayarak görebilirsiniz. WhatsApp mesajlarınızı kurtarmak için “Restore to the computer” butonuna tıklayın.

iPhone Data Recovery Artıları

  • Kullanımı kolay.
  • Yedekleme WhatsApp iletileri yedek olmadan kolaylıkla.
  • Ücretsiz deneme mevcuttur.
  • Hızlı işlem.
  • Geniş bir iOS cihazları yelpazesini destekler.
  • Birden fazla veri türü desteklenir

iPhone Data Recovery Eksileri

  • Yok

Sonuç

Çoğu zaman, yedeğimiz yoksa verilerimizi geri alma ümidini kaybederiz ancak bu tür yazılım gerçekten çözüm dunuyor. Bazı mesajlar gerçekten çok değerli ve onları kaybetmeyi göze alamayız ancak istenmeyen durumlar oluyor ve bu veri kurtarma yazılımı olmazsa olmaz bir yazılım haline geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com