Kategoriler
Ne & Nasıl

Android ve iPhone’dan Yerli ve Yabancı Film-Dizi-Şov İzleme

Yerli ve Yabancı Dizi, Film ve Şov Programları İzleme Platformları

Artık hepimiz günlük işlerimiz için fazla zaman ayıramıyoruz. Daha önce programlara katılmak için dakik olmak zorundayız. Bunun yanı sıra en sevdiğim TV programlarını da izlemek istiyor olabilirsiniz. Ama şimdi işimizden dolayı böyle isteklerimiz için fazla zaman bulamıyoruz. Bahsettiğimiz işten kasıt belirli bir sektörde çalışan erkek veya kadın da olabilir bir ev hanımı da olabilir. Hatta ev hanımlarının işi biraz daha zor diyebilirim. Ama teknoloji sayesinde sevdiğiniz bir programı izlemek için televizyon başında olmanız gerekmez. Bu TV programlarını Android ya da iPhone telefonlarınızdan da izleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Tabletler yüksek çözünürlüklü ve daha uzun pil ömrü ile daha büyük bir ekran görüntüsü sağladığı için TV programları bir tablet ile izlemenizi öneririz. Tabletler, programları herhangi bir kesintiye uğramadan keyif alarak izleyebilmenizi sağlar. Akıllı telefon olsun tablet olsun internetten ücretsiz olarak televizyon izlemenin birden fazla yolu var. Android veya iPhone için ücretsiz olarak bulunan uygulamalarla bunları izleyebilirsiniz.

Ama biz bu uygulamaların kullanımı ve kolaylığı açısından en iyilerinin listesini vereceğiz. Android veya iPhone telefonda ücretsiz TV programlarını nasıl izleneceğinizi anlatacağız. Aynı zamanda yayınlanan programlar, bıraktığınız yerden başlama, oynatma ve duraklatma, bölümleri daha sonra izleme, kesilmemiş sahneler v.s. izleme imkanlarınızda olacak.

Youtube

Hepimiz öncelikle YouTube’u videolar, fragmanlar izlemek için kullanıyoruz. Canlı veya kayıtlı videoları özgürce izlemek için ana kaynaktır. Peki neden TV şovlarını izlemek için kullanamıyorsun? YouTube’da video izlemenin birçok avantajı vardır. YouTube son derece özelleştirilmiştir. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. İstek listenizi ve sevdiğiniz en sevdiğiniz klipleri, bu videoları veya röportajları gösteriyor. YouTube’da kanalların çoğu gösterilerini, kendi bölümlerini yükler ve orada yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

Netflix

En sevdiğiniz TV programlarını tek bir uygulamada izleyebileceğiniz bir hizmet. Burada en sevdiğiniz TV programların bulunduğu en iyi uygulamalarınızdan birine sahip Netflix çocuklar için Çocuk kilidi özelliğine sahip. Çocuğunuz için en iyi aile şovlarını seçebilir ve uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz. Ayda yalnızca küçük bir ücret ile abonelik olmanız yeterli. Ayrıca tek bir Netflix hesabı, 5 profil içeriyor. Böylece aile üyelerinize en iyi yöntemi sunarsınız. Kullanıcıların farklı kategorilerden ve serilerden istedikleri gibi seçim yapmaları da kolay.

Sponsorlu Bağlantılar

A&E

Çevrimiçi TV şovu izlerken bu listede A&E’yi kaçıramazsınız. Duck Dynasty, 60 Days In veya First 48 v.b. gibi gerçeklik gösterilerinin bir listesini göreceksiniz. Bu çevrimiçi TV uygulaması hakkında daha şaşırtıcı şey favori şovlarınızın görünmeyen veya silinmiş sahnelerini de izleyebilmenizdir. İzlediğiniz tüm şovların iyi yönetilen bir listesi var ve gittiğiniz yerden izleyebilirsiniz.

ABC

Ücretsiz TV şovu uygulamaları listesinde ABC başka bir harika seçenektir. ABC akış gösterileri için büyük TV şebekelerinden biridir. General Hospital, most-Greys Anatomy, How to Get Away with Murder gibi tüm ABC bölümlerinin tam sürümünü var.

The CW Network

CW Network en iyi TV şov uygulamalarından birisi. Mobil uygulamayla istediğiniz zaman şovlarınızı ağdan izleyebilirsiniz. Sam and Dean Winchester lovers, Elena Gilbert, Tyra Banks v.b. gibi pek çok şov var. Bu şovların herhangi bir bölümünü asla kaçırmayacaksınız. İlginç kılan başka bir şey, şifre, tanımlama veya gizli dosyalar gerektirmemesi. Jane The Virgin, The flash, DC’s Legend of Tomorrow, The 100, Ex-Girlfriend, The Vampire Diaries ve daha fazlasının gelecek bölümlerini, kesilmemiş sahneleri ve röportajları izleyebilirsiniz.

Fox Now

Ofisten her zamanki gibi çalışmaktan sıkılıp evde kablo veya uydu olmadan neşeli bir akşam geçirmek mi istiyorsunuz? Herhangi bir cihazınız için FOX NOW uygulamasını kullanabilirsiniz. Family Guy, Tyler Perry’s House of Payne, The Office gibi komedi programlarını izleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com