Kategoriler
Ne & Nasıl

M4V Formatını MP4 Formatına Dönüştürme

TuneFab İle Kolayca M4V Dosyalarını MP4’e Dönüştürün

Apple aygıtlarında video ve şarkı almanın tek yolu iTunes’tır. Ama daha acı veren şey ise şarkıları veya videoları iTunes’dan satın alsanız bile yine de tamamen sahip olamazsınız. Çünkü bu medya dosyalarını Apple dışındaki diğer cihazlarda oynatamazsınız. İşte bu durum gerçekten sinir bozucu. iTunes ücretli veya kiralanan içeriğin kullanımına çok fazla kısıtlama getiriyor. iTunes’da edindiğiniz videolar Apple olmayan herhangi bir cihazda desteklenmeyen M4V formatındadır. Bu dosyalar diğer cihazlara erişimi kısıtlayan DRM (Dijital Haklar Yönetimi) ile korunmaktadır. Apple Fairplay tüm iTunes videolarını DRM koruması ile korumakta. Böylece diğer cihazlarda çalınamazlar. Bununla şu sonuç ortaya çıkıyor; iTunes acımasız.

Sponsorlu Bağlantılar

Peki bu sinir bozucu DRM’den kurtulmanın ve M4V videolarını MP4 veya MKV gibi diğer cihazlar ve platformlarda oynatılabilen diğer formatlara dönüştürmenin herhangi bir yolu var mı? Cevap evet. Bu sorunu çözmek için basit ve zahmetsiz bir yol var. Tek ihtiyacımız DRM sökücü ve M4V dönüştürücü aracıdır. İnternet’te indirebileceğiniz bu tür araçlardan birkaç tane bulabilirsiniz. TuneFab M4V Converter programı en iyi M4V dönüştürücü araçlarından biridir. Birçok ilginç ve verimli özellikleri kapsayan TuneFab’in bir yazılımıdır. İşte TuneFab M4V Converter hakkında bilmeniz gereken her şey. Onun özelliklerine ve nasıl kullanılacağına bir göz atacağız.

iTunes Yerine Alternatif Program – AppCola İndir

TuneFab M4V Converter Özellikleri

TuneFab M4V Converter yazılımı, Apple cihazları dışında başka yerde olmayan M4V videolarını dönüştürmek ve bunları her yerde kullanmak adına DRM korumasını kaldırmak için oldukça kolay ve sorunsuz bir şekilde yapılmış inanılmaz bir yazılımdır. Yazılımın arabirimi zarif ve kullanıcı dostu olup amatör kullanıcıların dahi kolaylıkla kullanabilmelerini sağlıyor. TuneFab M4V Converter aracının piyasadaki diğer M4V dönüştürücülerinden daha iyi avantajlı getiren bazı harika özellikler var.

M4V DRM’yi Kaldırma

Bu, TuneFab M4V Converter programının ana özelliğidir. Artık iTunes’tan bazı videolar kiraladıysanız ama bu videoları Apple dışındaki cihazlarda kolayca oynatamıyor ya da saklayamıyorsanız endişelenmeyin. Yalnızca M4V format dönüştürme değil aynı zamanda TuneFab M4V Converter, DRM korumasını kaldırmayı destekliyor. Böylece bu videoları istediğiniz zaman diğer cihazlarda oynatma konusunda herhangi bir zorluk çekmezsiniz. Kiralanan iTunes filmlerini izlemek için 24 saat veya 48 saatlik sürenin üstesinden gelmenizi sağlıyor. Tüm iTunes filmlerini, bölümlerini, iTunes kiralarını bilgisayarınızda, tabletinizde, Android cihazınızda v.b. saklamanızı sağlıyor.

iOS 7’de iTunes Store Açılmıyor Problemi (Sorunu)

Toplu Dönüştürme

Bu özellik, TuneFab M4V Converter programının zamandan tasarruf sağlayan bir özelliği. Videoları tek tek seçmek ve dönüştürmek zorunda kalmadan birer birer dönüştürmek yerine hepsini tek seferde dönüştürebilirsiniz. Toplu dönüştürme özelliği, videolarınızı aynı anda seçmenize ve dönüştürmenize olanak tanır. Böylece zamandan tasarruf eder ve zahmet çekmessiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Yüksek Kalite Çıktı Videoları

TuneFab M4V Converter, videolarınızın kalitesini değiştirmez. Dönüştürülen videonun kalitesi orijinal M4V videosuyla aynıdır. TuneFab M4V Converter kullanarak iTunes videolarımı dönüştürürken çıktı videolarının daha düşük kalitede olacağını düşünebilirsiniz. Ancak çıkış video kalitesi orijinal videoların kalitesi ile aynı. Dönüştürme ve DRM kaldırma işleminde hiçbir kalite değişikliği yoktu. Kalite kaybı sıfır.

Altyazıları ve Çoklu Ses Özelliğini Koruma

TuneFab M4V Converter yazılımı, videoların altyazılarını ve aynı zamanda çoklu ses kalitesini koruyan başka bir yardımcı özelliği vardır. Dönüştürme işlemi sırasında iTunes videolarınızın altyazılarını dışlamaz. Ayrıca altyazıları ve çoklu sesleri dahil etmek isteyip istemediğinizi de seçebilirsiniz.

Herhangi Bir Aygıttan M4V Videolarını Çalma ve Aktarma

Program, DRM korumasını kaldırdığı ve bunları ortak MP4 video formatına dönüştürdüğü için şimdi tüm iTunes videolarınızı Apple dışındaki cihazlarda izleyebilirsiniz. Masaüstünüzdeki, bilgisayarınızdaki v.b. tüm videoları ve kiralanmış iTunes videolarını izlemek için 4 saatlik kiralık sürenin kilidini açmanızı sağlar.

30 Kat Daha Hızlı Dönüştürme Hızı

Programın kullanımı kolaydır ve hızlı çalışır. Videolarınızı 30 kat daha hızlı dönüşüm hızı ile dönüştürür. M4V videolarınızı TuneFab M4V Converter ile dönüştürmek için yalnızca birkaç adım izlemeniz gerekir.

TuneFab M4V Dönüştürücü Kullanarak M4V’ü MP4’e Dönüştürme

TuneFab’da bulunan özelliklere bir göz atalım. Şimdi, iTunes M4V videolarını TuneFab M4V Converter programını kullanarak MP4 formatına dönüştürmek için biraz iş var. Aşağıdaki adımları izleyerek iTunes videolarınızı herhangi bir cihazda oynatabilir ve saklayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Öncelikle sisteminize TuneFab M4V Converter’ı indirip yüklemektir. Program hem Windows hemde Mac OS İçin mevcuttur. Yazılımı sisteminize düzgün şekilde yüklemek için talimatları izlemeniz yeterlidir. Yükleme işlemini başarıyla tamamlamak için yükleme sihirbazını tamamlamanız gerekecektir.

TuneFab M4V Converter İndirmek İçin Tıklayın.

2 – TuneFab M4V Converter’ı sisteminize yükledikten sonra şimdi programı etkinleştirmek zamanı. TuneFab M4V Converter’ın tam sürümünü kullanmak için aktivasyon gereklidir. Ücretsiz deneme sürümü yalnızca videoların ilk 5 dakikasını dönüştürmenize izin veriyor ve yalnızca 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz. Tam sürüm satın aldıktan sonra boş kutuya girmeniz gereken bir etkinleştirme kodu alacaksınız. Böylece kayıt butonuna tıklayıp etkinleştirme kodunuzu buraya yapıştırın ve kilit açma butonuna tıklayın.

3 – Artık iTunes kütüphanenizi satın aldığınız tüm ve kiralık videoların bulunduğu yerde MP4 formatına dönüştürecek şekilde yüklemeniz gerekiyor. Bunun için Windows bilgisayarınızda iTunes’un güncellenmiş sürümüne sahip olmanız gerekir.

iTunes İndirmek İçin Tıklayın.

4 – Sonrasında üst çubuk menüsünde bulunan “Add Files (Dosyaları Ekle)” butonuna tıklamanız yeterli. Daha sonra kütüphaneyi yükleyecek ve mevcut videoların tam listesini gösterecektir. Dönüştürmek istediğiniz tüm videoları seçin.

5 – Sonrasında ise en üstteki “Options (Seçenekler)” butonuna tıklayın. Burada dönüştürülen dosyaları kaydetmek istediğiniz klasörün konumunu seçebilirsiniz. Ayrıca ayarlar seçeneğini tıklayarak altyazıları ve birden çok ses dosyasını seçebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Ayarları tamamladıktan sonra dönüştürme butonuna tıklamanız yeterli. Böylece TuneFab M4V Converter işlerin geri kalanını yapacaktır. Dönüştürülen videolar belirtilen klasöre kaydedilir ve bu videoları istediğiniz herhangi bir cihazda kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

TuneFab M4V Converter Artıları

  • Kullanımı kolay.
  • 30 kat daha hızlı dönüştürme hızı.
  • iTunes videolarından DRM korumasını kaldırın.
  • M4V’yi kolaylıkla MP4’e dönüştürün.
  • Profesyonel ve Kaliteli.
  • Yüksek kaliteli çıktı videoları.
  • Altyazıları ve çoklu sesleri koruyun.
  • 30 gün ücretsiz deneme
  • 7/24 Müşteri Desteği
  • 60 günlük Geri Ödeme Politikası
  • Ücretsiz Yazılım Güncellemeleri

TuneFab M4V Converter Eksileri

  • Ücretsiz deneme, yalnızca videoların başlangıç 5 dakikasını dönüştürmenize izin verir.

Sonuç

TuneFab M4V Converter gerçekten bir hayat kurtarıcıdır. Sinir bozucu DRM’yi video dosyalarından kaldırıp diğer tüm cihazlarımızla uyumlu hale getirerek hayatımızı kolaylaştırıyor. Kullanım kolaylığı, yüksek kaliteli çıktı videoları, altyazılar ve çoklu ses koruma v.b. TuneFab M4V Converter programının en iyi özelliklerinden bazılarıdır. 30 günlük deneme sürümü TuneFab’in tüm özelliklerini kontrol etmek ve test etmek için harika.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com