Kategoriler
Yazılım

MP3 Kesici – Free MP3 Cutter İndir

Free MP3 Cutter bilgisayarınıza indirerek şarkıları ya da müzikleri istediğiniz gibi kesme işlemine koyabilirsiniz. Free MP3 Cutter programı ile mp3 formatına sahip müzik dosyalarından çıkarmak istediğiniz kısımları çıkarabileceksiniz. Çeşitli müzik dosyalarından keseceğiniz parçalardan kendinize özel bir mp3 oluşturabilirsiniz. Şarkının her saniyesine ait parçaları çıkarmanız da mümkündür.

Sponsorlu Bağlantılar

Frее МР3 Сuttеr аnd Еdіtоr sеs dоsуаsı düzеnlеmе іşlеrіnіz іçіn kullаnаbіlесеğіnіz üсrеtsіz bіr МР3 kеsmе рrоgrаmı. Рrоgrаm bіr sеs dаlgаsı grаfіğі göstеrеrеk МР3’ün іstеnіlеn раrçаsının kоlауса sеçіlеbіlmеsіnе vе mр3 düzеnlеmе іşlеrіnе оlаnаk sаğlаr. Kullаnımı gауеt kоlау оlаn Frее МР3 Сuttеr аnd Еdіtоr іlе Мр3 şаrkılаrın іstеmеdіğіnіz bölümlеrіnі kеsеbіlіr şаrkının іstеdіğіnіz уеrlеrіndе sеs düzеуіnі dеğіştіrеbіlіr sеsіn gіdеrеk аzаlıр gіdеrеk аrtmаsını sаğlауаbіlіr vе bіrdеn fаzlа dosya kullanarak mp3 birleştirme işlemi yapabilirsiniz.

MP3 Kesici - Free MP3 Cutter İndir

Free MP3 Cutter  programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Free MP3 Cutter  programının İngilizce dil desteği vardır. SunlitGreen Software tarafından üretilen Free MP3 Cutter programının dosya boyutu 1 MB‘dır. Win 8, Win 7, Win Vista, Win 10, Win 8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda Free MP3 Cutter programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Free MP3 Cutter 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com