Kategoriler
Yazılım

WonderFox DVD Ripper İle DVD Kopyalama

Kolay DVD Kopyalama Programı – WonderFox DVD Ripper

Başta film olmak üzere oyun ve TV şovlarının da DVD’leri var. DVD’ler taşınabilir ve kullanımı kolaydır. Bir çok insanın en sevdikleri film ve oyunlardan oluşan büyük bir DVD arşivi bile vardır. Bununla birlikte bu maddi eşyalar fiziksel koşullardan etkilenmekte ve kaliteyi kaybetmektedir. Bu nedenle DVD’nin zarar görmesi durumunda DVD’lerinizin bir kopyasını oluşturmak da akıllıca olacaktır. Aynı şekilde harika bir DVD ripper aracı olması gerekir. Bir DVD kopyalayıcı olmadan içeriği sabit diskinize kopyalayamazsınız. Web’de çeşitli DVD ripper’lar var. Bizler ise bu yazımızda WonderFox DVD Ripper Pro adlı programı anlatacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

WonderFox DVD Ripper Pro Özellikleri

WonderFox DVD Ripper Pro programı en iyi DVD kopyalama araçlarından birisi. Bir DVD ripper aracında ihtiyaç duyabileceğiniz bir dizi etkin özellik ile birlikte geliyor. Herhangi bir güçlük çekmeden hemen hemen her cihazda filmleri veya parçaları çalabilmenizi sağlayan DVD’lerinizi kopyalamak için harika bir çözümdür. Kullanımı hızlı ve kolaydır. Herkes bu yazılımı çalıştırmak için yüksek teknoloji bilgisi gerektirmediği için bu yazılımı kolaylıkla kullanabilir.

WonderFox DVD Ripper Pro programının arayüzü basit ve kullanıcı dostu. Kontrol paneli ise ana kontrolleri içeren üç kutu ile basit ve zarif. Yazılımın kenar çubuğu özelleştirme araçlarını ve ayar seçeneklerini içeriyor.

Herhangi bir Videoya DVD Kopyala

Harika bir DVD kopyalama programı yapan ana özellik DVD’nizi kopyalayabileceğiniz 200’den fazla çıktı profili sunmasıdır. MP4, MOV, MKV, MPG, M4V, AVI, WMV, VOB, ASF, TS, MTS, DV, 3GP, DivX, XVID v.b. çok çeşitli çıktı formatları mevcuttur. DVD’nizi AVI, MP4 vb gibi dönüştürmek istediğiniz video formatlarından herhangi birini seçebilirsiniz. Sadece videoya değil DVD filmlerinizin ses parçalarını kopyalamak isterseniz bu da mümkün. Sadece filmin veya parçanın sesini çıkarmanızı sağlıyor. İstenmeyen kısmını kaldırır ve yalnızca size gereken içeriği alır.

WonderFox DVD Ripper Pro programı MP3, WAV, FLAC, ALAC, AC3, AAC, M4B zil sesi vb. dahil olmak üzere DVD’nizin sesini ayırabileceğiniz çeşitli ses biçimleri de sunmakta. Programın sunduğu bir diğer şey DVD filmlerin şifresini çözmek. Ticari bir DVD satın aldığınızda telif hakkı korumasıyla birlikte geliyor. Ancak WonderFox DVD Ripper Pro bu korumayı kaldırır ve satın aldığınız filmlerin kopyalarını yapmanıza izin verir. Belirli bölgelerdeki DVD içeriğini oynatmanızı engelleyen bölge kodlarını da kaldırır. Bölge kodlarını kaldırmak DVD’nizi herhangi bir yerden oynatmanıza yardımcı olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

En Hızlı Dönüşüm Hızı

WonderFox DVD Ripper Pro yardımıyla DVD dosyalarınızı çok hızlı bir şekilde video ses v.b. dönüştürebilirsiniz. Böylece zamandan tasarruf eder ve daha fazla DVD’yi daha kısa sürede kopyalayabilirsiniz.

Diğer Cihazların ve Platformlar İçin Dönüştürme

WonderFox DVD Ripper Pro’nun bir başka heyecan verici özelliği DVD’lerinizi diğer aygıtlara ve platformlara uyumlu biçimlerle dönüştürmek. DVD’lerinizi kopartmak ve videoyu oyun sisteminizde oynatmak istiyorsanız bu yazılım aynı şeyi elde etmenize yardımcı olur. DVD’lerinizi tüm popüler cihazlara dönüştürmenizi sağlıyor. Bir iPhone telefonunuz varsa filmleri iPhone telefonunuzda oynatacak şekilde dönüştürebilirsiniz. Sadece iPhone değil Sony, Blackberry, HTC, Microsoft, Google, Xbox vb. için DVD’nizi kopyalayabilirsiniz. Ayrıca TV uyumlu DVD dönüştürmeyi destekliyor ve Toshiba, Panasonic, Vizio, Sharp, JVC, Projektör v.b. uyumlu dönüşümleri içeriyor.

Diğer Özellikler

WonderFox DVD Ripper Pro mükemmel bir şekilde DVD sıkıştırır. Dönüşümde sıfır kalite kaybı olacağı için çıktı videonun kalitesi hakkında endişelenmeniz gerekmez. Kesinlikle hiçbir kalite kaybı olmadan 7.5 GB DVD’yi yönetilebilir bir 1.2 GB film içine sıkıştırabilir. Sıkıştırma oranı dosya boyutu ve çıktı kalitesi açısından mükemmel bir denge sunuyor.

Bu akıllı DVD rip aracı aynı zamanda DVD filmi ve TV şovlarını ana başlık olarak algılar. Program 99 başlık arasından doğru başlığı bulabilir ve istenmeyen reklamları, video klipleri v.b. Çıkarabilir.

Program bazı özelleştirme araçları da sunuyor. Bazı istenmeyen görüntüleri kaldırmanızı, DVD’si koparmadan önce eğlenceli filtreler kırpma çerçevesi eklemenizi ve benzeri işlemleri yapmanızı sağlar. Dahası aynı zamanda videonuzun çerçeve, çözünürlük, bit hızlarını ve diğer teknik yönlerini ayarlamanızı sağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

WonderFox DVD Ripper Pro Nasıl Kullanılır?

WonderFox DVD Ripper Pro son derece kullanımı kolaydır. Aslında bu yazılımı kullanarak DVD’nizi koparmak için yalnızca 3 adım izlemeniz yeterli. Programı indirmek için resmi web sitesine gidin ve yazılımı cihazınızda indirin ve yükleyin. Sonrasında aşağıdaki adımları takip edin.

1 – DVD Yükleyin

Öncelikle DVD’nizi optik sürücünüz aracılığıyla sisteminize yüklemeniz gerekir. Sonra WonderFox DVD Ripper Pro’yu başlatın ve DVD disk kutusunu tıklayın. Ardından kopyalamak istediğiniz DVD’yi seçin. Bundan sonra yazılım film veya TV şovlarının adlarını anında otomatik olarak algılayacaktır.

2 – Çıktı Formatını Seçin

Şimdi DVD’nizi dönüştürmek istediğiniz çıkış biçimini seçmelisiniz. Bunun için yazılımın sol kenar çubuğundaki çıktı profili seçeneğini tıklayın ve istediğiniz biçimi seçin. Çıktı dosyasını kaydetmek için istediğiniz yolu ve konumu belirtebilirsiniz.

3 – DVD’yi Kopyalayın

Yapmanız gereken en son şey “Run (Çalıştır)” butonuna tıklamak. Hepsi bu kadar. Yazılım DVD kopyalamaya başlayacaktır.

WonderFox DVD Ripper Artıları

  • Kullanıcı dostu arayüz.
  • Kullanımı kolay.
  • Daha hızlı dönüştürme hızı.
  • 200 çıktı profili.
  • Çeşitli aygıtlara ve platformlara uyumlu dosyaları DVD’ye dönüştürme.
  • DVD’lerdeki şifreleri kaldırırma.
  • Ücretsiz deneme sürümü.

WonderFox DVD Ripper Eksileri

  • Yok

Sonuç

Şüphesiz WonderFox DVD Ripper Pro programı inanılmaz bir DVD kopyalama programıdır. Bu zengin özelliklere sahip yazılım iddia ettiği şeyi yapıyor. Daha hızlı dönüşüm hızı, 200’den fazla çıktı profili, %0 kalite kaybı, özelleştirme araçları v.b. paranıza değer veren bu program ile birçok özelliğe sahip. Deneme sürümü ile bütün bu özellikleri deneyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com