Kategoriler
Yazılım

Avast Secureline VPN İnceleme

İnternetin Gizliliğinizi Koruyun

Online gizlilik günümüzün en önemli konusu diyebiliriz. İnternet hayatımızı kolaylaştırdı ancak aynı zamanda kimlik hırsızlığı, dolandırıcılık, sahtekarlık ve diğer çeşitli siber tehdit riskini de arttırdı. İnternet üzerinden kimlik hırsızlığı gün geçtikçe büyümekte olan önemli bir konu. Farklı gereklilikler için internet üzerinden şifreler, kullanıcı adı, çevrimiçi ödeme, kredi kartı bilgileri gibi özel verilerimizi kullanıyoruz. Duyarlı verilerimizin güvende olduğunu düşünüyoruz ancak bu gerçek gerçek değil. Dolayısıyla çevrimiçi kimliğimizi ve verilerimizi korumak için belirli adımları atmamız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bunlardan birisi de bir VPN kullanmaktır. VPN internetteki tüm özel bilgileri gizlemenize yardımcı olan ve anonim olarak gezinmenizi sağlayan Sanal Özel Ağ’ın (Virtual Private Network) kısaltmasıdır. Sadece gizli bilgileri internetten gizlemekle değil bölgenizde kısıtlanmış tüm web sitelerini ziyaret etmek için VPN oldukça yararlıdır. Coğrafi hedeflemeden kaçınabilir ve VPN kullanarak çevrimiçi iletişimi koruyabilirsiniz.

Güvenilir bir VPN sunucusu edinmeniz önemli. Çevrimiçi olarak sunulan birçok harika VPN seçeneği var ve bunlardan birisi de Avast Secureline VPN. Avast VPN bir dizi mükemmel özelliklerle dolu. VPN hizmetleri arıyorsanız veya özellikle Avast VPN ile ilgileniyorsanız o zaman bu inceleme okuyun.

Gizliliğinizi Koruyan En İyi 10 Ücretsiz VPN Servisleri

Avast VPN Özellikleri

Avast VPN verimli özellikleri içeren zengin özelliklere sahip bir yazılımdır. Aşağıda Avast VPN’nin en iyi özelliklerinden bazıları bulunmaktadır.

Basit Arayüz ve Kullanımı Kolay

Avast Secureline VPN’nin en iyi özelliklerinden birisi arayüzü. Avast VPN arayüzü basit ve kullanıcı dostu. Aslında Avast VPN’de fazla ayar yapmanız gerekmez. Yalnızca yazılımdaki ayarları yapılandırın ve ardından bağlanın. Yapmanız gereken tek şey bu. İlk yapılandırmadan sonra Avast VPN’de herhangi bir şey yapmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca Avast VPN yazılımının boyutu oldukça küçük. Sisteminiz üzerinde fazla yer kaplamaz. Yani hafif, basit ve kullanımı kolay bir yazılım.

Sponsorlu Bağlantılar

Gizlilik

Avast VPN gizliliğinizi saklamak için size yardımcı oluyor. İşveren, hükümet, bilgisayar korsanlarınız, internet servis sağlayıcısı ve internet faaliyetlerinizde casusluk kuran diğer kişiler hakkında endişelenmeniz gerekmez. Avast VPN’de tek bir tıklamayla tüm çevrimiçi bilgilerinizi gizleyebilir ve kişisel bilgilerinizi güven altına alabilirsiniz. Hiçbir internet servis sağlayıcısı mali, tıbbi veya tarama geçmişinizi çalamaz ve satamaz.

Torrent İçin En İyi 10 VPN Servisi

Bilgisayar korsanları çevrimiçi etkinliklerinizi izlemek için IP adresinizi kullanıyor. İnternet servis sağlayıcınız bile göz attığınız siteleri kaydetmek için IP adresinizi kullanır. Avast VPN, gerçek IP adresinizi gizler ve çevrimiçi etkinliklerinizde maske görevi gören yeni bir IP adresi sağlar. Avast VPN 256-bit AES Şifreleme ile tüm giden ve gelen verileri şifreler.

Güvenli Bağlantı

Avast VPN kamuya açık Wi-Fi ve diğer güvenli olmayan ağlar üzerinden Banka düzeyinde şifreleme ve koruma sağlar.

Çoklu Cihaz Desteği

VPN sağlayıcıların çoğu yalnızca bilgisayarlar için VPN hizmetleri sağlar. Ancak Avast çoklu cihaz desteği sunmakta. Mac, Windows, Android ve iOS için Avast VPN’yi alabilirsiniz. Avast Secureline VPN’yi kullanarak anonim olarak göz atın ve çevrimiçi gizliliğinizi tüm cihazlarınızdan koruyun.

Sunucular

Dünya çapında 19 ülkeyi kapsıyor ve 29 konumu destekliyor. IP adresini Avast VPN tarafından sağlanan bu konumlardan herhangi birinden ayarlayabilir ve bu konumdan göz atabilirsiniz. Böylece Coğrafi hedeflemeyi önleyip web üzerindeki herhangi bir içeriğe göz atabilirsiniz. Bununla birlikte sayı biraz düşük. Çünkü daha fazla yerden sunucular sağlayan diğer VPN sağlayıcıları var.

Sponsorlu Bağlantılar
Yasaklı/Engelli Sitelere Giriş Uygulamaları (Mobil)

Avast Secureline VPN Artıları

  • Kullanım kolaylığı.
  • Çevrimiçi gizliliğinizi korur.
  • Android, iOS, Windows ve Mac gibi birden fazla cihazda kullanılabilir.
  • Giden ve gelen veriler için 256-bit AES şifreleme.
  • Web üzerinde mevcut olan her içeriğe erişmenizi sağlar.
  • P2P Desteği
  • DNS sızıntısı koruması
  • Yayın akışı ve oyun özelliği.
  • Güvenilir
  • Yüksek hız

Avast Secureline VPN Eksileri

  • Farklı cihazlarınız için ayrı bir lisans ödemesi yapmanız gerekir.
  • Daha az yapılandırma seçeneği
  • Yönlendiriciler için VPN yok
  • Daha fazla sunucu gerekiyor
  • Bazı günlükleri tutuyor mu?

Sonuç

Avast VPN güvenilir bir VPN sağlayıcısı. Çevrimiçi gizliliğinizi bu inanılmaz yazılımla gizleyebilir ve web üzerinden sunulan sınırlı içeriğe de erişebilirsiniz. Avast tanınmış bir marka ve insanlar körü körüne güvenmektedir. Bununla birlikte Avast Secureline VPN’yi ayrı cihazlarda kullanmaktan ayrı olarak ödeme yapmanız gerektiği gerçeği bir dezavantaj. Ayrıca seçim için daha fazla sunucu ve konum olması gerekir. Avast VPN hizmetlerini test etmeniz için 7 günlük deneme sürümü ile birlikte geliyor. Bu yüzden deneme sürümünü ilk önce kullanmanızı ve beğenirseniz ücretli seçeneği seçmenizi öneririz.

Avast Secureline VPN İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com